Door de jarenlange ervaring op het gebied van leefstijlcoaching, ben ik perfect in staat om uw medewerkers te motiveren en stimuleren om de eerste stappen te zetten in een traject naar een gezonde leefstijl. Om mensen meer bewust te maken van een gezonde leefstijl verzorg ik workshops en presentaties met betrekking tot een gezonde leefstijl. Deze passen ook perfect in bijvoorbeeld thema dagen op het gebied van gezondheid.

U kunt bijvoorbeeld denken aan de volgende workshops:

  • Voeding: Wat zijn de richtlijnen met betrekking tot gezonde voeding, wat staat er op etiketten, hoe kom ik tot een gezonde voedingskeuze?
  • Bewegen: Is sporten noodzakelijk of niet? Waar is beweging goed voor? Wat zijn de beweegrichtlijnen?
  • Ontspanning: elk mens heeft ontspanning nodig om ons lichaam en geest te laten herstellen. Krijgen we niet voldoende tijd om te ontspannen dan stapelen vermoeidheid en spanning zich op met negatieve stress tot gevolg. Als je regelmatig ontspant kun je beter omgaan met de eisen die in het werk en dagelijks leven aan je worden gesteld. In deze workshop gaan we in op “Ontspannen, hoe doe je dat?”

Op maat

Bovenstaande opties zijn slechts voorbeelden en kunnen geheel aan uw wensen aangepast worden. Zo is bijvoorbeeld een combinatie van sport of ontspanning ook mogelijk.

Interesse?

Heeft u vragen? Bel of mail, en we maken zo spoedig mogelijk een afspraak met elkaar om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Klik op contactformulier of bel 0616430947