Goede begeleiding, duidelijk. Onze dochter heeft goede tips gehad van de trainster en wij als ouders zien echt verandering.

Ouders deelneemster van 11 jaar (Sta Sterk training)

Fijne trainster, open communicatie, zeer empathisch, neemt de tijd voor vragen van onze dochter en ook voor ons als ouder

Ouders deelneemster van 10 jaar, Sta Sterk training

Erg professioneel en integer!

Vrouw 38 jaar (Voedingscoaching)

“Ruim 8 weken geleden ben ik begonnen met voedingscoaching bij Ilse. Wauw wat voel ik me fijn en lekker.  Een fijne manier in combinatie met twee keer per week powerwalken. A new way of life door fit en slank”.

Vrouw 43 jaar (Leefstijlcoaching/Powerwalking)

“In september begonnen bij Ilse Hermsen. Top coach! Zij wist mij bij powerwalking te stimuleren om te bewegen en bij het afvalprogramma te motiveren om op mijn eetpatroon te letten. Goed vol te houden, mede dankzij de positieve woorden van Ilse. Zij heeft mij vertrouwen gegeven dat ik het ook kan”.

Vrouw 51 jaar (Leefstijlcoaching)

“Ilse is een deskundig personal trainer. Altijd op zoek naar een oefening waar jij net dat beetje meer uit kan halen. Zij onderscheidt zich van andere trainers door de focus te leggen op techniek en houding. Haar kennisoverdracht en bak aan ervaring is bovendien een enorme aanwinst”!

Vrouw 46 jaar (beweegcoaching)

“Ilse….ik heb haar leren kennen, als iemand die humor en diepgang weet te combineren in één persoon. Dat maakt haar coaching ontspannen en doeltreffend tegelijk….een goed investering in jezelf”.

Collega voedingscoach

“Bedankt Ilse, dat je onze dochter handvaten hebt gegeven waardoor ze zelfverzekerder de wereld aan kan!”

Ouders van een 14 jarige dochter (Sta Sterk training)

“Ilse heeft mij ervan bewust gemaakt, dat stress effect heeft op heel mijn lijf (ik werd alleen maar zwaarder, ondanks een goed voedingspatroon). Middels praktische handvatten kan ik mijn stress nu beter “handelen” en voel ik mij weer lekkerder in mijn lijf!”

Vrouw 52 jaar (leefstijlcoaching)

“Onze dochter maakt nu minder snel ruzie op school. Ze voelt zich een stuk zelfverzekerder”.

Ouders deelneemster van 8 jaar (Sta Sterk training)

“Goed om te zien dat onze dochter weer meer aansluiting met haar klas op school heeft gekregen”.

Ouders deelneemster van 10 jaar (Sta Sterk training)

“Onze dochter kan nu duidelijk en tijdig aangeven wanneer haar boze emoties naar boven komen en ze weet nu ook beter hoe ze hier mee om moet gaan”.

Ouders deelneemster van 8 jaar (Rots en Water)

“Onze dochter heeft al een keer een groepstraining bij een andere organisatie gehad, maar door de individuele training bij Ilse kan de stof nog beter beklijven naar onze mening. Ilse is een ruimdenkend, niet veroordelend persoon die door haar open houding onze dochter goed op weg heeft geholpen”.

Ouders deelneemster van 17 jaar (Sta Sterk training)

“Enigszins gespannen is onze zoon onlangs het nieuwe schooljaar gestart, maar dankzij de Sta Sterk oefeningen heeft hij een goede start gemaakt. Hij heeft de afgelopen 6 weken veel meer contact gemaakt met zijn klasgenoten en wordt niet meer buitengesloten. Onze zoon gaat met opgeheven hoofd naar school en weet veel beter om te gaan…

Ouders deelnemer van 13 jaar (Sta Sterk training)

“Op mijn werk voelde ik mij vaak gepest. Ilse heeft mij veel gebracht, ik heb veel beter inzicht in mijn eigen gedrag en gevoelens en gedachten. Ik sta nu sterker in het leven doordat ik lastige situaties veel beter kan “handelen””.

Deelneemster van 40 jaar (weerbaarheids- en agressiecoaching)

“Ilse is een vakvrouw! Ze weet je bewust te maken van je valkuilen en weet goed over te brengen waar het bij assertiviteit om draait”.

Man 40 jaar (weerbaarheidscoaching)

“Ilse coacht op zeer motiverende en positieve wijze”

Vrouw 56 jaar (Voedingscoaching)

“Onze zoon is sterker in zijn schoenen komen te staan door de training. Hij huilt minder snel en komt meer voor zichzelf op!”  

Ouders van een 10 jarige zoon (Sta Sterk training)

“Onze dochter is zeer beweeglijk en een echte beelddenker. De rots en water oefeningen hebben haar veel inzicht gegeven in haar gedrag en de reacties van anderen daarop. Ilse weet de transfer van de oefeningen op de situatie van onze dochter goed te maken, waardoor de oefeningen een duidelijke betekenis voor haar hadden.”

Ouders van een 8 jarige dochter (Rots en water training)

“Goede training, duidelijke handvatten! De uitleg tijdens de ouderavonden was ook zeer duidelijk en ook nodig om onze zoon goed te ondersteunen. Hij snapt nu wat wij bedoelen met onze aanwijzingen.”  

Ouders van een 8 jarige zoon (Sta Sterk training)

“Door de Sta Sterk training is onze dochter zich bewuster geworden van haar houding en de gevolgen van haar gedrag/reacties. Wij vinden het de grootste uitdaging om het nu zonder begeleiding vol te houden. Fijn dat er dus een follow-up mogelijk is na enkele maanden.”  

Ouders van een 10 jarige dochter (Sta Sterk training)

“Onze dochter heeft de training als zeer prettig ervaren. Goede sfeer, fijne terugkoppeling / communicatie en duidelijke handvatten in de ouderavonden. Onze dochter voelt zich nu veel beter in haar “vel”, maar ze moet wel blijven oefenen.”  

Ouders van een 15 jarige dochter (Sta Sterk training)

“De training heeft onze dochter meer gebracht dan wij verwacht hadden. Wij zien nu duidelijk dat onze dochter beter omgaat met situaties waarbij ze weerbaar moet zijn. Wij blijven dooroefenen met haar!”

Ouders van 11 jarige dochter (Sta Sterk training)

“Ilse is te vertrouwen en ze is grappig. Het moeilijkste aan de Sta Sterk training vond ik om te leren dat ik niet steeds alsjeblieft moet zeggen”

Deelneemster van 12 jaar (Sta sterk training):

“Onze dochter is mondiger geworden en ze durft vaker “nee” te zeggen”.

Ouders van een 12 jarige dochter (Sta Sterk training):