Hermsen Trainingen

Reacties

Wat klanten zeggen…

Hieronder kun je een aantal

reviews lezen over de verschillende trainingen en coachingstrajecten van Hermsen Trainingen

. Deze reviews zijn gegeven door deelnemers en ouders van deelnemers.
Reviews over Hermsen Trainingen

“Ik vond 2 jaar lang voor het Cool programma. Maar de jaren zijn omgevlogen omdat Ilse passievol onderwerpen uiteen kan zetten, en bovendien met praktische voorbeelden komt die mij zeer aanspraken.”

Vrouw 58 jaar (Cool training)

“Er staat een toptrainer op deze Powerwalking groep in Tiel. Er wordt een steeds wisselend programma (met of zonder materiaal) in een steeds wisselend parcours aangeboden met een trainer die het beste uit iedereen probeert te halen: altijd positief en motiverend! Aanrader!”

Vrouw 50 jaar (Powerwalking)

“Ilse is te vertrouwen en ze is grappig. Het moeilijkste aan de training vond ik om te leren dat ik niet steeds alsjeblieft moet zeggen”

Deelneemster van 12 jaar (Weerbaarheidstraining)

“Onze dochter heeft de training als zeer prettig ervaren. Goede sfeer, fijne terugkoppeling / communicatie en duidelijke handvatten in de ouderavonden. Onze dochter voelt zich nu veel beter in haar “vel”, maar ze moet wel blijven oefenen.”

Ouders van een 15 jarige dochter (Weerbaarheidstraining)

“Door de weerbaarheidstraining is onze dochter zich bewuster geworden van haar houding en de gevolgen van haar gedrag/reacties. Wij vinden het de grootste uitdaging om het nu zonder begeleiding vol te houden. Fijn dat er dus een follow-up mogelijk is na enkele maanden.”

Ouders van een 10 jarige dochter (Weerbaarheidstraining)

“Ik vind het fijn als ik bij een coach gehoord wordt, en mij niet beoordeeld voel. Ilse is een coach die tenminste niet met het vingertje wijst”

Vrouw 55 jaar (Cool training)

“Enigszins gespannen is onze zoon onlangs het nieuwe schooljaar gestart, maar dankzij de Sta Sterk oefeningen heeft hij een goede start gemaakt. Hij heeft de afgelopen 6 weken veel meer contact gemaakt met zijn klasgenoten en wordt niet meer buitengesloten. Onze zoon gaat met opgeheven hoofd naar school en weet veel beter om te gaan…

 Ouders deelnemer van 13 jaar (Weerbaarheidstraining)

“Onze dochter heeft al een keer een groepstraining bij een andere organisatie gehad, maar door de individuele training bij Ilse kan de stof nog beter beklijven naar onze mening. Ilse is een ruimdenkend, niet oordelend persoon die door haar open houding onze dochter goed op weg heeft geholpen”.

 Ouders deelneemster van 17 jaar (Weerbaarheidstraining)

“Onze dochter kan nu duidelijk en tijdig aangeven wanneer haar boze emoties naar boven komen en ze weet nu ook beter hoe ze hier mee om moet gaan”.

 Ouders deelneemster van 8 jaar (Weerbaarheidstraining)

“Ik ben een fan van powerwalken. Een uurtje sportief lopen, werken aan je conditie en “shape” door de tussentijdse oefeningen. Heerlijk in de buitenlucht en dat het hele jaar door. In groepsverband en met een docent gaat mij dat beter af dan dat ik zelf ga lopen”.

 Vrouw 56 jaar (powerwalking)

“Ik heb regelmatig last van boze buien die mij in de weg zitten op mijn werk. Door de weerbaarheidstraining herken ik de signalen die leiden tot boosheid nu beter. Bovendien kan ik dan een handvat inzetten dat om mijn boosheid te laten zakken.”

 Vrouw 40 jaar (weerbaarheidstraining)

“Bedankt Ilse, dat je onze dochter handvaten hebt gegeven waardoor ze zelfverzekerder de wereld aan kan!”

 Ouders van een 14 jarige dochter (Weerbaarheidstraining)

“In september begonnen bij Ilse Hermsen. Top coach! Zij wist mij bij powerwalking te stimuleren om te bewegen en bij het afvalprogramma te motiveren om op mijn eetpatroon te letten. Goed vol te houden, mede dankzij de positieve woorden van Ilse. Zij heeft mij vertrouwen gegeven dat ik het ook kan”.

 Vrouw 51 jaar (Leefstijlcoaching)

Fijne trainster, open communicatie, zeer empathisch, neemt de tijd voor vragen van onze dochter en ook voor ons als ouder.

 Ouders deelneemster van 10 jaar (Weerbaarheidstraining)

Erg professioneel en integer!

 Vrouw 38 jaar (Voedingscoaching)

“Ruim 8 weken geleden ben ik begonnen met voedingscoaching bij Ilse. Wauw wat voel ik me fijn en lekker. Een fijne manier in combinatie met twee keer per week powerwalken. A new way of life door fit en slank”.

 Vrouw 43 jaar (Leefstijlcoaching/Powerwalking)

“Ilse is een deskundig personal trainer. Altijd op zoek naar een oefening waar jij net dat beetje meer uit kan halen. Zij onderscheidt zich van andere trainers door de focus te leggen op techniek en houding. Haar kennisoverdracht en bak aan ervaring is bovendien een enorme aanwinst”!

 Vrouw 46 jaar (beweegcoaching)

“Ilse….ik heb haar leren kennen, als iemand die humor en diepgang weet te combineren in één persoon. Dat maakt haar coaching ontspannen en doeltreffend tegelijk….een goed investering in jezelf”.

 Collega voedingscoach

“Ilse heeft mij ervan bewust gemaakt, dat stress effect heeft op heel mijn lijf (ik werd alleen maar zwaarder, ondanks een goed voedingspatroon). Middels praktische handvatten kan ik mijn stress nu beter “handelen” en voel ik mij weer lekkerder in mijn lijf!”

 Vrouw 52 jaar (leefstijlcoaching)

“Op mijn werk voelde ik mij vaak gepest. Ilse heeft mij veel gebracht, ik heb veel beter inzicht in mijn eigen gedrag en gevoelens en gedachten. Ik sta nu sterker in het leven doordat ik lastige situaties veel beter kan “handelen””.

 Deelneemster van 40 jaar (Weerbaarheids- en agressiecoaching)

“Ilse is een vakvrouw! Ze weet je bewust te maken van je valkuilen en weet goed over te brengen waar het bij assertiviteit om draait”.

 Man 40 jaar (weerbaarheidscoaching)

“Ilse coacht op zeer motiverende en positieve wijze”

 Vrouw 56 jaar (Voedingscoaching)

“Goede training, duidelijke handvatten! De uitleg tijdens de ouderavonden was ook zeer duidelijk en ook nodig om onze zoon goed te ondersteunen. Hij snapt nu wat wij bedoelen met onze aanwijzingen.”

 Ouders van een 8 jarige zoon (Weerbaarheidstraining)

“De training heeft onze dochter meer gebracht dan wij verwacht hadden. Wij zien nu duidelijk dat onze dochter beter omgaat met situaties waarbij ze weerbaar moet zijn. Wij blijven door oefenen met haar!”

 Ouders van 11 jarige dochter (Weerbaarheidstraining)

“Onze dochter is mondiger geworden en ze durft vaker “nee” te zeggen”.

 Ouders van een 12 jarige dochter (Weerbaarheidstraining)

Bekijk meer reviews in Google.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen. Neem contact op voor meer informatie.