Wie is Ilse Hermsen?

Na mijn studie aan de HES Amsterdam, wilde ik mijn passie voor sport volgen. Gedurende 28 jaar heb ik full-time judolessen gegeven bij verschillende judoverenigingen en sportscholen in Amsterdam en vanaf 2003 in de Betuwe. Tevens heb ik mij in de fitness ontwikkeld tot personal trainer en gewichtsconsulent. In al die jaren sport heb ik veel ervaring opgedaan in de omgang met mensen, en heb ik tevens veel geleerd op het gebied van coaching en training. Helaas kreeg ik in 2012 te maken met een vervelende blessure, waardoor ik besloot te stoppen met judo. Naast mijn functie als personal trainer ben ik mij toen gaan ontwikkelen tot personal coach. Dit was voor mij een geheel ander vakgebied, omdat ik moest leren te kijken naar de vraag achter de vraag. De opleidingen voor faalangsttrainer, anti-pest trainer, life coach, agressietrainer en de psycho fysieke training Rots en Water zijn hierin echt een verrijking voor mijzelf geweest. Leren jezelf te begrijpen, begrijpen waarom je de dingen doet zoals je ze doet,  je bewust zijn van je gewoontes maken dat je er klaar voor bent verandering in gang te zetten. De cirkel is voor mij rond nu ik met mijn mensenkennis, sportervaring, voedingskennis en coaching “skills” mensen kan begeleiden op het gebied van allerlei leefstijlverbeteringen.

Visie

Ik maak je bewust van jouw mindset, emoties en ingesleten patronen. Hierdoor krijg jij nieuwe inzichten in jouw gedragsflexibiliteit en denkproces en ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Training en coaching is een geweldig “tool” om tot gedragsverandering te komen, maar je moet het wel zelf doen. Wanneer jij bereid bent aan de slag te gaan met de handvatten die bij jou passen, dan hebben wij een “match” en kun jij ongetwijfeld het doel bereiken dat jij voor ogen hebt.

Kernwaarden

Ik omschrijf mijzelf als betrokken, puur,  open,  deskundig, daadkrachtig, professioneel, enthousiast, humoristisch en spontaan.
Anderen vinden het veelal fijn dat ik duidelijk ben, dat ik een krachtige uitstraling heb,  betrouwbaar overkom, begripvol ben en een persoonlijke aanpak hanteer.

Mijn motto

“Back to basics”. Om verandering in gang te zetten, gaan we terug naar de basis. Vanuit jouw basis kun je weer sterker worden.

Waarom Hermsen Trainingen?

Omdat ik mijn vak serieus neem en veel aan scholing doe om “up-to-date” te blijven. Hieronder volgen een aantal van de door mij afgeronde opleidingen:

  • Leefstijlcoach – BLCN geaccrediteerd
  • Agressietrainer – ISO gecertificeerd
  • Vitaalcoach
  • Life Coach – NOBCO geaccrediteerd
  • Kindercoach
  • Trainer Omgaan met Pesten
  • Gewichtsconsulent
  • Personal trainer – NASM gecertificeerd
  • Sportmasseur
  • Judoleraar B

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten, de Beroepsvereniging voor leefstijlcoaches, het kwaliteitsregister voor de jeugd SKJ en het KABIZ -Kwaliteitsregister voor  Beroepsbeoefenaren in de Zorg