De Fit & Slank methode helpt jou om fitter te worden, af te slanken, meer energie te krijgen en gezonder te gaan leven. Een groepscursus of een op maat gemaakt Personal Coaching plan van Fit & Slank is een dynamisch intensief programma en geeft gegarandeerd succes.

De methode

Een verandering in gedrag is alleen mogelijk wanneer je denk- en eetpatronen en gewoontes doorbreekt. Met Fit & Slank ontwikkel je een gezond eetpatroon waarbij je zelf jouw keuzes maakt en leert jouw eigen verantwoordelijkheid te nemen. Bij Fit & Slank geloven we niet in pillen, poeders of diëten. De naam zegt het eigenlijk al; we kiezen voor een complete aanpak, met de focus op een eenvoudig eetpatroon – ofwel de Regel van 3 en de 7 Afspraken – én op je fitheid.
Die specifieke combinatie zorgt ervoor dat je met Fit & Slank resultaten behaalt die je eerder voor onmogelijk hield. Als gediplomeerd Voedingscoach adviseer en motiveer ik je op beide gebieden. Zo realiseer je niet alleen je streefgewicht, je weet ook zeker dat je mentaal én fysiek vol energie zit.

Interesse

Op de website van Fit & Slank vind je alle programma’s en acties waarvoor je bij mij terecht kunt. Klik  hier en kies het programma dat bij jou past. Of ga naar het contactformulier voor meer info.