Voedings-, beweeg- en mentalcoach in één

Als Vitaalcoach heb ik de kwaliteiten in huis van meerdere andere beroepen: Gewichtsconsulent, Life coach en Personal Trainer. Met deze kwaliteiten begeleid ik jou naar een vitalere leefstijl.

Werken aan je leefstijl is een dynamisch geheel. Bij het werken naar een gezonde leefstijl neem je jouw: ontspanning, beweging, gezond eten, slaap en het nodige zelfvertrouwen onder de loep. Veel mensen willen gelijk te veel veranderen. Op 1 januari nemen ze zich voor gezonder te gaan eten, meer te gaan sporten en meer te zorgen voor “me time”.  Helaas lukt het dan vaak niet om het voornemen vast te houden omdat het doel te groot geformuleerd is. Ik help jou stap voor stap een verandering in gang te zetten. Samen gaan wij op zoek naar een balans in jouw fysieke, mentale en sociale welbevinden in combinatie met jouw eetpatroon. Dat is waar gezondheid en vitaliteit voor staat.

Doelen waar je bij mij aan kunt werken, zijn o.a.:

  • een goede werk-prive balans
  • het verhogen van je fysieke en mentale belastbaarheid
  • een gezond eetpatroon
  • meer beweging, weer in beweging komen
  • jezelf mogen zijn
  • meer zelfvertrouwen

Vitaalcoaching wordt door sommige verzekeraars vergoed vanuit de aanvullende pakketten.

Klik hier als jij wilt weten wat jouw zorgverzekeraar vergoed.

Interesse?

Mocht jij willen weten of jij met jouw vraag bij mij terecht kunt, en wat de kosten zijn voor een vitaalcoaching totaalpakket? Maak een afspraak voor een gratis orienterend gesprek! Klik op contactformulier of bel 06-16430947