Voedings-, beweeg- en gedragscoach in één

Als leefstijlcoach help ik jou op weg naar een gezond eet- en beweegpatroon, in combinatie met  je mentale, sociaal-emotionele en maatschappelijke welzijn.

Veel mensen willen bij goede voornemens gelijk te veel veranderen. Op 1 januari nemen ze zich voor gezonder te gaan eten, te gaan afvallen, meer te gaan sporten en meer te zorgen voor “me time”.  Helaas lukt het dan vaak niet om het voornemen vast te houden omdat het doel te groot geformuleerd is. Ik help jou stap voor stap een verandering in gang te zetten.  Je gaat hierbij nieuwe inzichten opdoen, je bewust worden van een “fixed mindset” of nieuwe vaardigheden leren. Samen gaan wij op zoek naar een balans in jouw fysieke, mentale en sociaal emotionele welbevinden in combinatie met jouw beweeg- en eetpatroon. Dat is waar gezondheid en vitaliteit voor staat.

Doelen waar je bij mij aan kunt werken, zijn o.a.:

  • meer zelfvertrouwen
  • een goede werk-prive balans
  • het verhogen van je fysieke en mentale belastbaarheid
  • een gezond eetpatroon (en afvallen)
  • meer beweging, weer in beweging komen
  • groei in sociale vaardigheden
  • leren ontspannen

Hulp vragen om weer lekker in je vel te komen?  … niets mis mee!

Je kunt je bij mij aanmelden voor het totaalpakket leefstijlcoaching, en ook als je daar maar een onderdeel van nodig hebt. Dus wanneer je alleen verandering wilt in je voeding, een personal trainer zoekt om rustig het sporten op te pakken, gedragscoaching nodig hebt om nu eens echt een verandering te verankeren, ook dan kun je je aanmelden!

Interesse?

Mocht jij willen weten of jij met jouw vraag bij mij terecht kunt, en wat de kosten zijn voor een vitaliteitscoaching totaalpakket? Maak een afspraak voor een gratis orienterend gesprek! Klik op contactformulier of bel 06-16430947