Volwassenencoaching: Lifecoaching en Vitaliteitscoaching

Wil jij groeien vanuit je basis?

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling vormt de basis van jouw geluk. Wanneer je stress niet kunt “handelen” heeft dit invloed op jou zelf,  jouw relaties en ook op jouw werk. Dit is ook het geval wanneer je sociaal emotionele competenties mist. Wanneer jij bijvoorbeeld geen “nee” durft te zeggen, cijfer je jezelf weg. 

Een coachsessie is praktisch en oplossingsgericht. In de meeste gevallen houdt het een korte periode van begeleiding in waardoor jij zelf de regie weer in handen hebt.

Sommige verzekeraars vergoeden (deels) deze begeleiding. Neem gerust contact met mij op voor de voorwaarden.

 • Lifecoaching

  Als lifecoach ondersteun ik jou in jouw ontwikkelingsproces ten einde doelen te verwezenlijken op het gebied van omgaan met lastig gedrag, assertiever worden, stressreductie en groei in zelfvertrouwen.

  Agressiecoaching

  Omgaan met je eigen agressieve gedrag is soms erg moeilijk. Op een effectieve manier leren omgaan met boosheid, woede en agressieve impulsen staat bij agressiecoaching centraal.

  Vitaalcoaching

  Voedings-, beweeg- en mentalcoach in één Als Vitaalcoach heb ik de kwaliteiten in huis van meerdere andere beroepen: Gewichtsconsulent, Life coach en Personal Trainer. Met deze kwaliteiten begeleid ik jou naar een vitalere leefstijl.

  Weerbaarheidscoaching

  Weerbaar zijn vanuit eigen kracht Doel: Wanneer je goed om wilt kunnen gaan met grensoverschrijdend gedrag, is het belangrijk dat je jezelf professioneel kunt sturen. Dat je niet in een reflex schiet in de omgang met anderen. Bij weerbaarheidscoaching leer je hoe je de rust kunt bewaren, en hoe en

  Powerwalking

  Sluit je nu aan bij Powerwalkingclub Rivierenland om op een leuke, gezellige en effectieve manier aan je gezondheid te werken. De leukste sportles vind je buiten.

  Fit & Slank

  Waarom Fit & Slank? Afvallen is helemaal niet zó moeilijk. Een crashdieet en je bent er. Maar je ideale gewicht vasthouden, dat is vaak al een stuk lastiger. Voor je het weet, ben je aan het jojoën en baal je weer van jezelf. Om gezond te blijven leven en op