Volwassenencoaching: Lifecoaching en Vitaliteitscoaching
Werken aan vaardigheden om een actief en gezond leven vol te houden, is een motiverend proces!

Een coachsessie is praktisch en oplossingsgericht. In de meeste gevallen houdt het een korte periode van begeleiding in waardoor jij zelf de regie weer in handen hebt. Sommige verzekeraars vergoeden (deels) deze begeleiding. Neem gerust contact met mij op voor de voorwaarden.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen, om alleen bij mij te komen sporten. Ook dan starten we vanuit de basis door functionele training te combineren met lopen: Powerwalking!

Wil jij alleen met je voeding geholpen worden? Dan is Fit en Slank jouw ding!

 

 • Lifecoaching

  Leven zoals jij wilt… Als lifecoach ondersteun ik jou in jouw ontwikkelingsproces ten einde doelen te verwezenlijken op het gebied van omgaan met lastig gedrag, assertiever worden, stressreductie, groei in zelfvertrouwen en groei in sociale vaardigheden.

  Agressiecoaching

  Omgaan met je eigen agressieve gedrag is soms erg moeilijk. Op een effectieve manier leren omgaan met boosheid, woede en agressieve impulsen staat bij agressiecoaching centraal.

  Vitaliteitscoaching

  Voedings-, beweeg- en mentalcoach in één Als vitaliteitscoach help ik jou op weg naar een gezond eet- en beweegpatroon, in combinatie met  je mentale, emotionele en maatschappelijke welzijn.

  Weerbaarheidscoaching

  Weerbaar zijn vanuit eigen kracht Doel: Wanneer je goed om wilt kunnen gaan met grensoverschrijdend gedrag, is het belangrijk dat je jezelf professioneel kunt sturen. Dat je niet in een reflex schiet in de omgang met anderen. Bij weerbaarheidscoaching leer je hoe je de rust kunt bewaren, en hoe en

  Powerwalking

  Sluit je nu aan bij Powerwalkingclub Rivierenland om op een leuke, gezellige en effectieve manier aan je gezondheid te werken. De leukste sportles vind je buiten.

  Voedingscoaching

  Wil jij weer met zelfvertrouwen in de spiegel kijken? Die energieke partner, vader of moeder zijn? Als voedingscoach help ik jou met een gezond eetpatroon. De methode van Fit en Slank is daar uiterst geschikt voor vanwege de eenvoud, eigen keuzes maken en de praktische handvatten. Ik ga met jou