Fit_en_Slank_logo_FC
Maak tijd voor vitaliteit!
Als bedrijf wilt u op het gebied van gezondheid en vitaliteit uw werknemers informeren en stimuleren. Maak tijd voor vitaliteit en vergroot de spirit op de werkvloer. Uw bedrijf krijgt daardoor een positiever imago in de markt. De produktiviteit op de werkvloer wordt verhoogd wanneer werknemers zich gezond en energiek voelen. Enthousiaste en fitte medewerkers die beter in hun vel zitten verzuimen minder.

Door de jarenlange ervaring van Fit & Slank bent u met het concept van Fit & Slank op het goede adres. Ik kan u het volgende aanbieden:

  • Fit & Slank Vitaal
  • Fit & Slank In 8 weken
  • Lezing en presentatie
Fit & Slank Vitaal

Fitte, gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn productiever en langer inzetbaar. Bewust gezonder gaan leven heeft voordelen voor de werknemer, maar zeker ook voor de werkgever.

Fit & Slank heeft 4 modules ontwikkeld om basis kennis over te brengen op uw werknemers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Gedrag & Verleiding
  • Etiketten

Vitaliteit zorgt voor werkplezier.

Groepscursus Fit & Slank in 8 weken

Ik verzorg cursussen op de werkvloer met het accent op het ontwikkelen van een gezondere leefstijl met als belangrijkste aspecten een gezonde voeding, voldoende beweging en inzicht in gedrag en gewoonten.

De collega’s krijgen geen vast dieet, maar leren onder deskundige begeleiding een gezond eetpatroon en een gezonde levensstijl te ontwikkelen met als resultaat een stabiel lichaamsgewicht. Gewoonte en gedrag evenals Bewust kiezen, Bewust kopen, Bewust eten en begrippen als vitale en fatale voeding komen uitgebreid aan bod en zorgen ervoor dat de resultaten blijvend zijn.

Lees de succesverhalen maar eens en de reacties in het gastenboek.

Fit en Slank verzorgt voor  het UWV sinds 2015 tijdens de lunchpauzes groepscursussen op verschillende locaties in Nederland. We zijn al 25x opgestart.

Lezingen en Presentatie

Ik geef workshops en voorlichting over een vitale leefstijl.

Door de jarenlange ervaring van op het gebied van gewichtsbeheersing ben ik perfect in staat om uw medewerkers te motiveren en stimuleren om de eerste stappen te zetten in een traject naar een vitale levensstijl.

U zult versteld staan van de enorme energie en het enthousiasme van Fit & Slank, die met een knipoog uw medewerkers meeneemt in een nieuwe leefstijl. Ook binnen uw bedrijf.

Bent u geprikkeld? Stuur dan een mail, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op voor een gesprek om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken, want bovenstaande opties kunnen we ook helemaal aanpassen aan uw wensen. Bijvoorbeeld een combinatie met sport of ontspanning (mindfulness).

Interesse?

Klik op contactformulier of bel 0616430947 voor een offerte