Weerbaarheidstrainingen bij bedrijven: Je stress de baas

Wist je dat:

 • Er in het algemeen maar 40% van de mogelijkheden van mensen wordt benut in werk of opleiding?
 • Het ontwikkelen van sociale competenties van leidinggevenden en medewerkers de sleutel is tot succes in elke organisatie?

Middels training op het gebied van vitaliteit, gezondheid en weerbaarheid halen uw medewerkers het optimale uit zichzelf en hun werk.

Ik denk graag met u mee.  Training/coaching is zowel in-company als binnen mijn eigen praktijk mogelijk.

Onderstaande trainingen zijn beschikbaar:

 • Omgaan met agressie

  1,6 miljoen mensen zijn slachtoffer van agressie op het werk. 2,9 miljoen verzuimdagen worden veroorzaakt door agressie. Dit maakt dat de training omgaan met agressie een  belangrijke training is voor de bedrijfsveiligheid. Werkgevers zijn volgens de Arbowet verplicht maatregelen te nemen om hun medewerkers te beschermen tegen agressie.

  leefstijltraining code 95

  Leefstijltraining – nascholing code 95

  Waarom Leefstijltraining? Code 95 nascholing is verplicht voor alle beroepschauffeurs uit de EU en beroepschauffeurs die in de EU werken. Dit is geregeld in de Richtlijn vakbekwaamheid. Leefstijltraining is een van deze nascholingen. Hermsen Trainingen is door het CCV gecertificeerd om de code 95 nascholing Leefstijl te verzorgen. Waarde nascholing:

  Fit en Slank “in bedrijf”

  Voor uw bedrijf kan ik u adviseren en helpen met het verlagen van het ziekteverzuim door uw werknemers bewust te maken van hun leefstijl. Maak tijd voor vitaliteit! Als bedrijf wilt u op het gebied van gezondheid en vitaliteit uw werknemers informeren en stimuleren. Maak tijd voor vitaliteit en vergroot

  Sterk op het werk

  Doel: In deze weerbaarheidstraining wordt gewerkt aan de voorwaarden om weerbaar te kunnen reageren. Zelfcontrole en zelfinzicht zijn belangrijke factoren in het de-escaleren van een situatie. Een training omgaan met agressie geeft de deelnemer handvatten om de situatie te controleren. Bij de training “Sterk op hetwerk” gaat het om het