Weerbaarheidstrainingen bij bedrijven: Je stress de baas

Wist je dat:

 • Er in het algemeen maar 40% van de mogelijkheden van mensen wordt benut in werk of opleiding?
 • Het ontwikkelen van sociale competenties van leidinggevenden en medewerkers de sleutel is tot succes in elke organisatie?

Middels praktische bedrijfstrainingen en coaching van jouw medewerkers halen zij het optimale uit zichzelf en hun werk.

Ik denk graag met jou mee.  Training/coaching is zowel in-company als binnen mijn eigen praktijk mogelijk.

Onderstaande trainingen zijn beschikbaar:

 • Omgaan met agressie

  1,6 miljoen mensen zijn slachtoffer van agressie op het werk. 2,9 miljoen verzuimdagen worden veroorzaakt door agressie. Dit maakt dat de training omgaan met agressie een  belangrijke training is voor de bedrijfsveiligheid. Werkgevers zijn volgens de Arbowet verplicht maatregelen te nemen om hun medewerkers te beschermen tegen agressie.

  leefstijltraining code 95

  Leefstijltraining – nascholing code 95

  Waarom Leefstijltraining? Code 95 nascholing is verplicht voor alle beroepschauffeurs uit de EU en beroepschauffeurs die in de EU werken. Dit is geregeld in de Richtlijn vakbekwaamheid. Leefstijltraining is een van deze nascholingen. Hermsen Trainingen is door het CCV gecertificeerd om de code 95 nascholing Leefstijl te verzorgen. Waarde nascholing:

  logo Pesten op de werkvloer

  Pesten op de werkvloer

  Ook volwassenen worden gepest! Een kwart van de werknemers is ooit wel eens gepest door collega’s of leidinggevenden. Het gaat dan niet om plagerijen, maar om bijvoorbeeld uitschelden, intimidatie, buitensluiten en het achterhouden van belangrijke informatie. Bij pesten op de werkvloer draait het om verbetering van de bedrijfscultuur. Uit onderzoeken

  Sterk op het werk

  Doel: In deze weerbaarheidstraining wordt gewerkt aan de voorwaarden om weerbaar te kunnen reageren. Zelfcontrole en zelfinzicht zijn belangrijke factoren in het de-escaleren van een situatie. Een training omgaan met agressie geeft de deelnemer handvatten om de situatie te controleren. Bij de training “Sterk op hetwerk” gaat het om het